Utrolig let at lave og meget smagfuld.
Denne kartoffelsuppe er en perfekt til kolde vinterdage og smagen er for vild. Cremet konsistens, med bacon og pesto er perfekt comfort food til kolde vinter dage.
Jeg lover at denne suppe er fantastisk og hvis du kun skal lave en af mine opskrifter så synes jeg du skal prøve denne her.
Selv Nor og min mand var helt oppe at køre over denne kartoffelsuppe med bacon og pesto. Det er en opskrift jeg har lavet rigtig meget da jeg boede alene. Fordi den er så let at lave og smager så lækkert.
Du kan nemt bruge en købe pesto istedet for at lave den selv. Det gør opskriften endnu lettere at lave og og perfekt til hverdagen.
Du kan lave pesto i en morter eller i en blender. Der er noget lidt specielt over at lave pestoen i en morter. Meeeeeeen det er også meget overskudsagtig. Men hvis du har ekstra tid en dag vil jeg anbefale du starter med pinjekerner, basilikum blade, olie og til sidst parmesan.
Suppen fungere også dagen efter så du kan roligt lave en stor portioner.
Jo mindre stykker du skærer kartoflerne i jo hurtigere er suppen færdig.
Tjek om kartoflerne er kogt inden servering, da størrelser kan være forskellige.
Start med at hakke løg og bacon. Skær kartofler i små stykker. I en mellemstor gryde (ca 5 L) steges løg og bacon, til løg er bløde. Tilsæt kartofler og lad det stege i et par minutter. Herefter tilsættes vand, fløde og æbleeddike. Lad det hele koge op og tilsæt pesto, salt og peber. Suppen skal koge ihvertfald 10 min efterfølgende.Kartoffelsuppe med bacon og pesto
Ingredienser
Instruktioner
Tak fordi du følger med det betyder rigtig meget.
Hvis du laver denne opskrift må du meget gerne tage billeder og dele med mig.
Ooooog hvis du kunne lide opskriften må du da meget gerne dele den på de sociale medier, jeg bliver så glad når det sker!
Med venlig hilsen og god madlavning
Kathrine
Den var altså rigtig god. Overraskede mig positivt.