Når kulden kommer så er det godt med lidt suppe at varme sig på.
En lidt sundere udgave end klassikeren, dog uden at gå på kompromis med smagen. Denne kartoffel porre suppe er cremet og mætter rigtig godt. Perfekt til en kold og grå dag her i Danmark.
Jeg er kæmpe fan af suppe det er en perfekt måde at få lidt varme i kroppen og det er en helt ideel måde at spise en masse grøntsager. Selv den lille herhjemme spiser suppe med stort velbehag.
Denne suppe er en klassiker og bør laves af alle ind imellem, selvom den er gammel bliver den ikke kedelig.
Hvis den lige skal have et niveau over så vil lidt sprødstegte bacon på toppen med lidt balsamico glaze kun gøre suppen endnu bedre.
Lidt grov brød til, så man lige kan dyppe brødet i det sidste suppe.
En lidt sundere udgave end klassikeren, dog uden at gå på kompromis med smagen. Denne kartoffel porre suppe er cremet og mætter rigtig godt. Perfekt til en kold og grå dag her i Danmark. Porre vaskes og skæres i skiver. Kartofler skrælles og skæres i mindre stykker. I en stor gryde steges porre i lidt olie. Når porrerne er blevet bløde tilsættes kartofler, hvidvinsbalsamico, vand og bouillon. Lad det koge ind til kartoflerne er godt kogt igennem. Tilsæt madlavningsfløde, smag til med salt og peber. Blend med en stavblender og serveres retten.Kartoffel porre suppe
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.