Juledekorationer 2020 – Adventskrans

Adventskranse er med til at skabe en helt fantastisk stemning og gøre hele huset og familien klar til juletiden og juleaften.

Om du laver den selv eller du køber kan være et spørgsmål om tid og overskue. Men jeg har for første gang lavet en selv og jeg var overrasket hvor fin de blev.

Jeg havde inviteret min mor med på kursus, hvilket måske ikke var nødvendig, da min mor har været på de første 10 blomsterbindingskurser. Men det var rigtig hyggeligt, så jeg tænker det bliver en fast juletradition. Du kan helt sikkert godt se forskel på hendes og min dekoration, men jeg synes det gik over alt forventning.

Til hver krans brugte vi halmringe og stålstrå. Jeg havde købt lys med ståtråd i men underviseren viste også hvordan man selv kunne sætte ståltråd i.

IMG 7252 Juledekorationer 2020 - Adventskrans

Jeg er ret vild med det naturlige look og til den krans på billeder under har jeg kun brugt:

  • Tidsler
  • Blød enebær
  • Blågran (små grene)
  • Eucalyptus

Det vigtigste var at huske at dække siderne og selvfølgelig foran. Jeg bruge meget små og tætte stykker af enebæren hele vejen rundt.

adventskrans - juledekoration

Synes den endte med at blive rigtig fin.

Adventskrans

Dette var min anden krans som blev lavet på lidt under en time.

  • Hortensia fra egen have
  • Blød enebær
  • Eucalyptus
  • Friske grankogler

De friske gran kogler er lidt svære at se men hvis du kigger lige lidt før klokken 18 på kransen, kan du se 3 der sidder sammen. Dette blev min yndlingskrans og den er måske ikke så julet men jeg regner med at sætte 4 lyserøde lys i.

Jeg brugte frisk hortensia og det gjorde det faktisk meget nemmere at arbejde med. Dog skal man nok være opmærksom på at de jo tørre og bliver mindre.

hortensia krans Juledekorationer 2020 - Adventskrans

Denne her er ikke min, men det er her man kan se forskellen på en der tør at kaste sig ud i lidt vildere kranse og mig som nybegynder som tænker lidt mere enkelt.

Adventskrans

Tak fordi du læser med håber du kunne finde lidt inspiration til en lille julekrans eller måske til en anden type krans.

Du må som altid gerne dele min opslag, jeg bliver så glad når jeg ser enten mine opslag eller mine opskrifter andre steder.

God kreativ leg 🙂

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon