Jordbærsmoothie – den bedste jordbær smoothie til de varme dage

Smager næsten som jordbær koldskål.

Denne jordbærsmoothie er en skøn lille sag på en varm sommer dag. Den mætter godt og smager endnu bedre.

Denne jordbærsmoothie lavede jeg da min lille vildbasse ikke rigtig vil spise eller drikke noget i varmen. Tænkte jeg skulle have noget væske og noget der mætter i den lille dreng. Derfor ville jeg lave noget der smagsmæssigt var a la is eller koldskål. Dog uden tilsat sukker.

Hvorfor er jeg stor fan af kefir?

Jo det hele handler om dine mave bakterier og selvom det ikke er det mest sexede emne, er det utrolig relevant for dig. Kefir er utrolig gavnligt for din mave. Man laver kefir med kefir gryn dette er selvfølgelig mælkekefir gryn.

Jordbær smoothie - den bedste jordbær smoothie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2-3 personer
Cooking Time: 3 min

Denne smoothie er en skøn lille sag på en varm sommer dag. Den mætter godt og smager endnu bedre.

Ingredienser

  • 1 håndfuld havregryn
  • 1 dl kefir
  • 1,5 dl mælk
  • 100 g jordbær
  • 75 g mango
  • 1 banan
  • 1 håndfuld isterninger

Instruktioner

1

Put alle ingredienserne i en blender og blend indtil det er cremet.

jordbær smoothie

Hvis du laver min jordbærsmoothie så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Hov inden du smutter, hvis du bruger en blender til at lave denne smoothie. Så husk at du nemt kan rengøre den ved at fylde blenderen med lidt varmt vand og lidt sæbe. Blend i 10 sek og skyl af så burde din blender være ren og lige til at tørre af.

Tak fordi du gider at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon