Hyldeblomstsaft – uden så meget sukker

Så kommer sommeren snart.

Den smager så godt, faktisk den bedste jeg nogensinde har lavet. Der er mindre sukker i og mere hyldeblomst.

For mig er hyldeblomstsaft lig med dansk sommer. Nu mangler vi bare lige vejret kommer. Som den skarpe læser nok kan fornemme er der meget stille lige for tiden. Jeg er nemlig ved at søge praktik plads og i den sammenhæng skal jeg kode en opgave. Den tid jeg normalt har til at blogge bliver brugt på at kode. Da jeg nemlig ikke lige har en barnepige før i morgen YAY! Verdens bedste barnepige oven i købet.

Det er bare ikke altid lige nemt at holde balance i arbejde, hobby og familie. Føler det eneste sted jeg kan tage tid fra er nattesøvnen. Lige for tiden kan de timer jeg sover tælles med en hånd. Men det er nogle af de valg man tager når man er blevet mor og stadigvæk gerne vil nå alting.

Der er dog altid tid til Nor og lige nu leger han med alle hans dyr.

Vi går nogle gode gåture i skoven for at få lille Nor til at sove og i den sammenhæng har jeg jo lige et lille net med.

hyldeblomst saft

Hyldeblomstsaft - uden så meget sukker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading - Nors MorIndlæser
Portioner: 2-3 L
Cooking Time: 2-3 dage

Ingredienser

Instruktioner

1

Kog vand og sukker

2

Rens blomster og klip de fleste grene af.

3

Skær citroner i skiver, fjern enderne.

4

I en skål læg hyldeblomst også citronskiver.

5

Hæld det kogende vand hen over.

6

Låg på og på køl i 3-4 dage.

7

Si safte i et klæde.

Noter

Hvis du hælder saften på patent flasker så husk at koge dem af.

Opbevar saften i køleskabet, blandingsforholdet er ca 1:4.

Mangler du lige den perfekte sommerdrink/ velkomstdrink.

Så kan du nemt bruge denne hyldeblomstsaft.

1/2 del hvidvin

1/2 hyldeblomst

1-2 skiver lime

hyldeblomst drink

Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *