Hvorfor har der været stille / pause på norsmor.dk?

Åh hvor skal jeg starte.

Jeg er født med hoftedysplasi i begge hofter, jeg fandt bare først ud af det efter at jeg havde født Nor. Jeg har været til læge mange gange og fik af vide at jeg var høj derfor havde jeg nok ondt i lænden. Jeg fik af vide af en fys at det var fordi jeg havde en stor barm. Jeg fik også af vide at intet var galt og jeg skulle stoppe med at pive. Hvilket jeg gjorde.

Så siden sommeren 2021 har jeg været på Skejby løbende med røntgen og læge besøg. I marts 2022 fik jeg opereret den højre hofte (pao) det gik rigtig fint. I nov 2022 fik jeg opereret den venstre hofte, det gik ikke helt så nemt. Jeg har været sygemeldt fra mit rigtige arbejde, lige efter operationerne men har været tilbage fuldtid i mellemtiden. Jeg lever ikke af at være madblogger, det er mest mit hyggeprojekt, altså når der er lidt overskud i hverdagen. Det betyder altså at madbloggen ikke har ligget højest oppe i prioriterne. Jeg er jo også mor, kone og skal huske at passe lidt på mig selv ind imellem.

IMG 1695 Hvorfor har der været stille / pause på norsmor.dk?

Jeg troede jeg var færdig efter den venstre hofte var fixet, men det er ikke tilfældet. Skruerne sidder ikke så godt, så jeg skal under kniven igen. Derfor kan man nok godt forvente lidt stilhed igen.

Jeg undskylder stilheden og arbejder hårdt på at komme tilbage (genoptræning er hårdt).

Tak fordi du stadig følger med.

Mvh

Kathrine

Deltag i snakken

 1. susanne ehrenfels says:

  Kære Kathrine
  Jeg plejer ikke at læse blogs på nettet, men i min søgen efter opskrifter til keto faldt jeg over din. Og sikken en fornøjelse. Du præsenterer dig selv og dine opskrifter både klart og personligt og så uden alle de enerverende ligegyldigheder som de fleste bloggere strør om sig med. Tak for det. Nu prøver jeg mig lidt frem og sender billeder, når jeg får lavet noget godt. Kedeligt, at du skal døje så meget med din hofte. Jeg har selv været under kniven flere gange, hvor min mand har været en uvurderlig støtte – og når jeg har optrådt lidt urimelig har han formået at få mig til at grine ad mig selv. Pøj pøj med det hele.
  Mange hilsner
  Susanne

  1. Kathrine Kristensen Author says:

   Kære Susanne

   Tusind tak for dine søde ord!
   Det er fantastisk med en sød mand der hjælper en. Så heldig er jeg også!
   Jeg håber du er færdig med dine operationer 🙂
   Mange tak! Al held og lykke med keto opskrifterne!
   Hilsen Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon