Hummus er fantastisk.
Denne hummus er cremet og den er utrolig let at lave. Den smager helt så godt og den er vegansk. Det er perfekt i en sandwich eller til at dyppe grøntsagsstave i. Så er det også sundt.
Det er jo nærmest blevet en religion at lave den bedste hummus, så nu melder jeg mig på banen. Med denne originale udgave. Men hvis jeg selv skal sige det så er hummus med pinjekerner min absolutte yndlings.
Du kan nemt bruge både tørre kikærter som ligges i blød over natten også koges ind til de er møre. Eller du kan købe dem på karton / dåse. Jeg synes den nemmeste måde at gøre det på er fra dåse.
Hummus kan opbevares i køleskabet i 3-4 dage, dog holder vores hummus ikke ret meget mere end end dag eller 2.
Der findes forskellige slags kikærter, almindelige og sorte og jeg mener ikke de sorte er pengene værd. De er svære at få fat i og koster mere, dog indeholder de mere jern. Det gør hellere ikke den store forskel når det bliver lavet til hummus.
Du skal skifte lidt imellem konsistens af hummus. På det første billede kan du se den er mere grov hvor den på billeder under her som er min hummus med pinjekerne er meget fin.
Find en blender/foodprocessor frem. Tilsæt alle ingredienser og blend. Husk at smage til med salt og citron. Hummus må ikke være tør, så tilsæt mere oliven olie eller lidt vand. Hvis du laver opskriften med tørre kikærter er der en guide i teksten over opskriften.Hummus - den originale udgave
Ingredienser
Instruktioner
Noter
Hvis du laver min opskrift på hummus så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er jo bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine