Hummus med pinjekerner er den perfekte snack sammen med gulerødder.
Denne hummus er cremet og smagen er fuldstændig fantastisk! Kombination af pinjekerner og kikærter er den perfekte smagsoplevelse. Dette er den bedste hummus der findes og min yndlings.
Som i kan se på billedet er der 2 forskellige hummus på billedet og jeg lover at der i næste uge kommer en opskrift på den røde hummus med grillet røde peber og lidt spice.
Hvis du har været i USA i lidt længere tid kender du helt sikkert Costco. Jeg køber mig fattig i Costco ved hvert besøg i USA. De har de mest fantastisk ting. Blandt andet en 1 kg pose pinjekerner. Men de har faktisk også en hummus med pinjekerner. Den er rigtig god. Men synes faktisk min friske, hjemmelavet udgave kan måle sig med den og måske endda slå den. Det kan også være fordi jeg elsker hvidløg og min udgave har lidt mere hvidløg.
Men i vores familie elsker vi hummus. Det spises og laves ret ofte her hjemme, Nor elsker det sammen med agurker.
Du kan nemt bruge både tørre kikærter som ligges i blød over natten også koges ind til de er møre. Eller du kan købe dem på karton / dåse. Jeg synes den nemmeste måde at gøre det på er fra dåse.
Hummus kan opbevares i køleskabet i 3-4 dage, dog holder vores hummus ikke ret meget mere end end dag eller 2.
Denne hummus er cremet og smagen er fuldstændig fantastisk! Kombination af pinjekerne og kikærter er den perfekte smagsoplevelse. Dette er den bedste hummus der findes og min yndlings. Find en blender/foodprocessor frem. Tilsæt alle ingredienser og blend. Husk at smage til med salt og citron. Hummus skal ikke være tør, hvis den ikke er cremet giv den lidt mere oliven olie og lidt vand. Hvis du laver opskriften med tørre kikærter er der en guide i teksten over opskriften.Hummus med pinjekerne - det smager så godt!
Ingredienser
Instruktioner
Noter
Hvis du skulle få lyst til at dele denne opskrift på de sociale medier så ville jeg da blive utrolig glad.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Med venlig hilsen
Kathrine