Hokkaido suppe – lyn hurtig og nem suppe

Smager så skønt og er perfekt til det begyndende kolde vejr.

Denne hokkaido suppe er nem og hurtig at lave. Så smager den også ret så skønt.

Efteråret er på vej og selvom vi hoppede sommeren over. Så har jeg ja hatten på!

Varme sweatere, kakao, hygge, tæpper og brændeovnen.

Skoven bliver så smuk med alle de flotte farver.

Simre mad og frugt tærter.

Pumpkin spice!

Luften bliver så dejlig frisk når man er ude at gå eller løbe.

Og det er rodfrugter og græskar sæson!

Denne hokkaido er helt perfekt til en omgang aftenshygge. Den giver en skøn varme og er godt mættende. Den er meget hurtig at lave og er meget let. Perfekt til en lang dag på job/skole også lave hurtig så man kan hygge lidt under et varmt tæppe med en god film.

hokkaido suppe

Hokkaido suppe - lyn hurtig og nem suppe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Portioner: 4 personer
Cooking Time: 20 min

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 1/2 hokkaido
  • 1 grøntsagsfond
  • 2,5 dl vand
  • 1 spsk hvidvins balsamico
  • salt og peber

Instruktioner

1

Skær løg og hvidløg i mindre stykker.

2

Fjern skræl og kerner fra græskar.

3

Steg løg og hvidløg i en mellem str. gryde, til bløde.

4

Tilsæt hokkaido, vand, fond og hvidvins balsamico.

5

Lad retten koge i 10 min, eller indtil hokkaido er blød.

6

Put i en blender eller blend med en stavblender.

7

Smag til med salt og peber.

Noter

Servere med lidt yoghurt.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *