Hjemmelavet tunsalat perfekt til frokostbordet

Eller tunsalat som den perfekte low carb snack.

Denne lille opskrift på tunsalat er den enten den perfekte lchf snack eller perfekt til rugbrødet. Dette er ikke retro udgaven med smør og husblas. Denne version har urter, rødløg og karpers.

Selvom de fleste husker tunsalat fra mormor med husblas og rigeligt med smør. Men selvom det smager godt, så gør det ikke noget at vi hiver tunmousse ind i det 21’ende århundrede.

Vi var i sommerhus da jeg lavede denne opskrift og som du kan se på min bedstemors fine skål (ja det er en skål kun til fisk) så spiser vi meget fisk i sommerhuset, som ligger lige ved stranden. Der er den mest børnevenlige strand ved Stands, Knebel, ved lavvande kommer der masser af små øer frem som alle børnene render rundt og graver strandslotte på.

tunmousse

Denne tunsalat kan bruges til enten en rugbrødsmad eller du kan spise den med grøntsagstave til og derved gør den til paleo / keto  eller lchf.

Jeg har til denne tunsalat, brugt agurker fordi det var lige det jeg havde, men du kan nemt bruge gulerødder og peber.

hjemmelavet tunmousse

Tunsalat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Fisk Dansk
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2-4 personer
Prep Time: 5 min Cooking Time: 0 min Total Time: 5 min

Denne lille opskrift på tunsalat er den enten den perfekte lchf snack eller perfekt til rugbrødet. Dette er ikke retro udgaven med smør og husblas. Denne version har urter, rødløg og karpers.

Ingredienser

  • 1 dåse tun
  • 1 spsk mayo
  • 1/2 hakket rødløg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 tsk hakket kapers
  • 1 tsk citron saft
  • 1 spsk hakket persille
  • 1 tsk hakket purløg
  • 1 knivsspids salt
  • 1 knivsspids peber

Instruktioner

1

Hæld vandet fra tunen og hæld tunen i en skål.

2

Tilføj alle ingredienserne og rør godt rundt.

3

Serveres med det samme eller sætte på køl i en 1-2 timer.

Hvis du laver min tunsalat så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Mangler du en sommersalat i stedet kan du finde den lækreste salat med jordbær, spinat og avokado lige her.

jordbær og spinat salat - sommer salat opskrift

Det var desværre sidste gang i det lille sommerhus, da det er blevet solgt. Det føles lidt som at miste et familiemedlem og desværre endte det på en rigtig træls måde. Hvilket jeg er ved at skrive et blog indlæg om, min bedstemor blev på det groveste røvrendt af hende ejendomsmægler, hun er 76 og ved sgu ikke en klaphat om online markedsføring. Men det gjorde jeg. Derfor skriver jeg et indlæg til hvad man skal lægge mærke til omkring online markedsføring ved hussalg.

Jeg går lidt og overvejer om jeg skal nævne virksomheden eller kæden. Jeg har snakket med bekendte om situationen og de har hørt lignende om samme kæde. Ser jo gerne at andre ikke blev snydt på den måde og specielt når man sælger sit hus vil man gerne behandles ordenligt.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon