Hirse og boghvedegrød med banan

Det smager overraskende godt!

Denne grød er en skøn gluten-fri start på dagen med masser af smag og den tager ingen tid at lave. Det er hirse og boghvedegrød med banan, så du behøver ikke at tilsætte sukker.

Den er godkendt af mor og Nor. Vi fik den begge 2 til morgen og var meget tilfredse.

 

Hirse og boghvedegrød med banan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 1 person
Cooking Time: 10 min

Ingredienser

  • 1/2 banan
  • 20 g hirseflager
  • 20 g boghvedeflager
  • 2,5 dl vand
  • lidt salt

Instruktioner

1

Mos bananen med en gaffel.

2

Put hirse, boghvede, salt og vand i en gryde sammen med banan.

3

Lad retten koge ind til grøden har ønsket konsistens.

4

Mikro:

5

Mos bananen og i en skål blandes alle ingredienser rigtig godt sammen.

6

Sættes i mikroen ved middel/høj varme i ca 2 min.

 

Denne grød passer rigtig godt sammen med min Aronia og æble kompot.

aronia kompot ved siden af min hirse og boghvedegrød med banan

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *