Det smager overraskende godt!
Denne grød er en skøn gluten-fri start på dagen med masser af smag og den tager ingen tid at lave. Det er hirse og boghvedegrød med banan, så du behøver ikke at tilsætte sukker.
Den er godkendt af mor og Nor. Vi fik den begge 2 til morgen og var meget tilfredse.
Mos bananen med en gaffel. Put hirse, boghvede, salt og vand i en gryde sammen med banan. Lad retten koge ind til grøden har ønsket konsistens. Mikro: Mos bananen og i en skål blandes alle ingredienser rigtig godt sammen. Sættes i mikroen ved middel/høj varme i ca 2 min.Hirse og boghvedegrød med banan
Ingredienser
Instruktioner
Denne grød passer rigtig godt sammen med min Aronia og æble kompot.
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.