Hindbær RAW kage – sommer i en kage

Den har en vildt lækker smag af sommer og solskin.

Den her Hindbær RAW kage smager af sommer, sol og hindbær. Den lækre bund af nødder og kokos mel giver en god balance til de søde og friske hindbær. Ingen tilsat sukker og ingen konserveringsmidler.

Denne kage er simpelthen så skøn! Den er raw hvilket betyder den ikke har været bagt, på den måde bevare man en masse vitaminer og det gør det til en sund og lækker kage.

Den er ikke sødet med almindelig sukker men med dadler.

raw hindbær kage

 

Hindbær RAW kage - sommer i en kage

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading - Nors MorIndlæser
Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • 30 g mandler
  • 20 g valnødder
  • 3 spsk kokos mel
  • 5 dadler
  • (1-2 spsk vand)
  • 100 g hindbær
  • 2 spsk kokos olie
  • Vaniljepulver
  • 2 tsk Kokosmel

Instruktioner

1

Nødder, dadler og kokos mel puttes i blenderen ind til det er en fin samlet masse.

2

Tilsæt evt. lidt vand for at samle massen.

3

I en anretter ring eller lille spring form, sættes et stykke bage papir.

4

Mål omkredsen på din form og lad det være længede på bagepapiret og det skal ca være 6-7 cm højt.

5

Brug lidt olie på bunden.

6

Mas nøddemassen ned i bunden, brug en ske til at presse nøddemassen godt sammen.

7

Rens hindbær og blend dem.

8

Smelt kokos olien i en gryde.

9

Tilsæt olien lidt efter lidt, derefter vaniljepulver og kokosmel.

10

Sættes i fryseren i en time.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *