Hel blomkål med urter og parmesan

70 / 100

Det er den perfekte go to sunde opskrift, du kan nemt lave denne hel blomkål med urter og parmesan, og den smager fantastisk.

Denne opskrift kræver ingen stor madkunskaber, og kan være klar på næsten ingen tid. Den smager syndigt godt men er så nem at lave.

Blomkål er en utrolig skøn grøntsag og det er heldigvis en grøntsag man kan få det meste af året her i dk. Denne her opskrift er virkelig nem at lave og smager meget bedre end forventet!

hel blomkål med urter og parmesan

Vi har allerede fået det et par gange her hjemme og du kan sagtens skifte ostene ud med andre alt efter hvad du har i køleskabet.

Du kan nemt bruge denne opskrift som tilbehør men det kan også sagtens spises for sig selv.

Jeg arbejder allerede på en spicy udgave af hel blomkål med bacon i. I mellem tiden må du starte med den her.

Hel blomkål med urter og parmesan
hel blomkål med urter og parmesan

Hel blomkål med urter og parmesan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2 personer
Prep Time: 5 min Cooking Time: 25 min Total Time: 30 min

Det er den perfekte go to sunde opskrift, du kan nemt lave den og den smager fantastisk. Keto og vegetar opskrift. Denne opskrift kræver ingen stor madegneskaber, og kan være klar på næsten ingen tid. Den smager syndigt godt men er så nem at lave.

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 spsk creme frachie
  • 1 æblecider edikke
  • 30 g parmesan
  • 20 g mozzarella
  • Salt og peber

Instruktioner

1

Kog blomkålen i en mellemstor gryde (blomkålen skal være dækket i vand) i 10 min.

2

Tænd ovnen på 200 grader.

3

Riv parmesanen og mozzarellaen.

4

Bland det sammen med creme fraichen, urterne, æblecideredikke, salt og peber.

5

Når blomkålen har kogt skal vandet sies fra og på en bageplade(eller ildfastfad).

6

Creme fraiche blandingen skal oven på blomkålet.

7

Blomkålet bages i ovnen i 15-20 min.

8

Når du kan se gyldne kanter (se billede) kan du tage det ud.

9

Serveres kort tid efter det er kommet ud af ovnen.

Tak fordi du følger med her på den lille blog.

Hvis du nu skulle få lyst til at dele min opskrift på hel blomkål med parmesan og urter ville jeg bliver så glad.

Og hvis du laver en af opskrifterne fra bloggen så del endelig billederne og tag mig mere end gerne. Det er så fedt når i sender billeder!

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *