Hasselback butternut squash med citronolie, hvidløg og æble

Smagfuld tilbehør.

Hasselback butternut squash er det perfekte tilbehør til i efteråret og vinter halvåret. Butternut squash er relativ low carb og er derfor perfekt til at bytte ud med de mere kulhydrat fyldte grøntsager.

Jeg ved godt du tænker at det er tog helt vildt lang tid at lave de riller men sad ved siden af Nor som spiste æble og så Paw pantrol, så vi sad og hyggede lidt imens. Du kan sagtens bare skære den i helt lige skiver.

Jeg er kæmpe fan er alt med græskar, det er simpelthen en skøn grøntsag. Om butternut sqaush eller hokkaido græskaret er min yndlings kan jeg ikke helt sige. Men sammen med hvidløg, citron og muskatnød så butternut squash ret højt op.

Det er helt perfekt til kylling og måske med lidt hummus til.

hasselback butternut squash

Butternut squash har et høj indhold af jern, Magnesium, c vitamin, a vitamin og kalium. Så det er faktisk også en sund spise lige som med de fleste andre grøntsager.hasselback butternut squash

Hvis du har rester af denne butternut squash kan det sagtens bruges i en salat.

hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash med citronolie, hvidløg og æble

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Hasselback butternut squash er det perfekte tilbehør til i efteråret og vinter halvåret. Butternut squash er relativ low carb og er derfor perfekt til at bytte ud med de mere kulhydrat fyldte grøntsager.

Ingredients

  • 1 butternut squash
  • 2 æbler skåret i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 spsk olie
  • 1 tsk revet citronskal
  • 1/2 tsk salt
  • lidt muskatnød

Instructions

1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Skræl butternut græskaren, fjern kernerne og skær skiver i den.

3

I et fad lægges bagepapir og butternut squashen smøres ind i olie.

4

Ved siden af butternut squashen lægger æbler i skiver og hvidløg.

5

Riv lidt muskatnød og citronskal hen over butternut squashen.

6

Lad den få 40 min i ovnen.

 

Tak fordi du læser med det betyder rigtig meget.

Hvis du kunne lide min opskrift må du mere end gerne dele den på Facebook, Instagram eller Pinterest, jeg bliver så glad.

Hvis du laver opskriften ville det være fantastisk hvis du sender billeder retur 🙂

 

Med venlig hilsen

Kathrine

1 Comment

  1. Gitte 30. november 2018 at 22:25

    Helt fint som tilbehør.

    Svar

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *