Gurkemeje og ingefær kylling.

Smagfuld og farverig.

Denne gurkemeje og ingefær kylling er så flot gul på bordet. Smagen er også helt i top, den er også ret nem at lave da den næsten “bare” står og passer sig selv.

Okay inden du starter, så husk handsker til den friske gurkemeje. Fordi gurkemeje farver og det farver meget. Jeg har først sluppet af med mine gule hænder for et par dage siden og jeg lavede denne opskrift for en uge siden.

Og ja den friske gurkemeje giver altså bare en masse ekstra smag. Så det er det værd.

kylling med gurkemeje og ingefær

Jeg vil anbefale at spise ris til, men om det er blomkålsris eller almindelig ris er helt op til dig. Jeg dryssede lidt persille på toppen lige inden servering og den grønne farve står flot i kontrast til den gule.

kylling med gurkemeje og ingefær

 

Gurkemeje og ingefær kylling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)

Denne gurkemeje og ingefær kylling er så flot gul på bordet. Smagen er også helt i top, den er også ret nem at lave da den næsten "bare" står og passer sig selv.

Ingredienser

  • 3 kyllingebryster
  • 25 g smør
  • 2 spsk tørret gurkemeje
  • 4 cm frisk gurkemeje
  • 2 cm ingefær
  • 1 tsk tørret ingefær
  • 2,5 dl fløde
  • 2 dl hvidvin
  • 3 store løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kylling fond

Instruktioner

1

Tag halvdelen af smøret og steg kyllingebrysterne i det.

2

De må gerne være brunet af.

3

Tag kyllingen op.

4

Løgene deles og skæres i både.

5

Resten af smørret puttes i og løgene stegenes bløde.

6

Tilsæt gurkemeje både tør og frisk, ingefær både tør og frisk.

7

Put kyllingen tilbage og tilsæt hvidløg, hvidvin og kyllinge fond.

8

Lad det koge i 20 min.

 

Hvis du skulle få lyst til at dele gurkemeje og ingefær kylling på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.

Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine retter, tag mig mere end gerne.

Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *