Gulerodskage – med lidt mere varme og smag

Nu med lidt muskatnød.

I almindelig gulerodskage er der normalt kun kanel, men den kan sagtens holde til lidt mere smag. Især når der kommer flødeostsfrosting i midten og på toppen.

Bagte denne kage da jeg skulle have besøg af nogle fra mødregruppen. De godkendte den. Den blev også godkendt af naboerne. Den har også en virkelig god smag, en lidt varmere smag end normalt men jeg mener som sagt at det klæder kagen med lidt mere smag. Det er i hvert fald lidt nyt.

krydret gulerodskage

Gulerodskage - med lidt mere varme og smag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading - Nors MorIndlæser

I almindelig gulerodskage er der normalt kun kanel, men den kan sagtens holde til lidt mere smag. Især når der kommer flødeost frosting i midten og på toppen.

Ingredienser

  • 300 g farin
  • 2 dl olie
  • 3 æg
  • 275 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 3 gulerod mellem str., revet
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kardemomme
  • ½ tsk revet muskatnød
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Glasur
  • 400 g flødeost
  • 2 spsk vand
  • 500 g flormelis
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

1

Farin og olie blandes og æggene røres i et ad gangen.

2

Bland mel, bagepulver, salt, natron, muskatnød, kanel og vanilie og sigt det i dejen.

3

Put gulerødderne i og hæld dejen i en smurt bradepande.

4

Bages ved 175° i 50 min.

5

Lad kagen køle, og del den i 2.

6

Glasuren laves og puttes på den del af kagen. Den anden del ligges oven på også skal glasuren oven på.

Servere den med lidt bær og meget gerne kold. Den kan godt holde sig til dagen efter i køleskabet.

Hvis du laver opskriften på gulerodskage så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Resume
Opskrift
Gulerodskage - med lidt mere varme og smag
Udgivet

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *