Nu med lidt muskatnød.
I almindelig gulerodskage er der normalt kun kanel, men den kan sagtens holde til lidt mere smag. Især når der kommer flødeostsfrosting i midten og på toppen.
Bagte denne kage da jeg skulle have besøg af nogle fra mødregruppen. De godkendte den. Den blev også godkendt af naboerne. Den har også en virkelig god smag, en lidt varmere smag end normalt men jeg mener som sagt at det klæder kagen med lidt mere smag. Det er i hvert fald lidt nyt.
I almindelig gulerodskage er der normalt kun kanel, men den kan sagtens holde til lidt mere smag. Især når der kommer flødeost frosting i midten og på toppen. Farin og olie blandes og æggene røres i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt, natron, muskatnød, kanel og vanilie og sigt det i dejen. Put gulerødderne i og hæld dejen i en smurt bradepande. Bages ved 175° i 50 min. Lad kagen køle, og del den i 2. Glasuren laves og puttes på den del af kagen. Den anden del ligges oven på også skal glasuren oven på.Gulerodskage - med lidt mere varme og smag
Ingredienser
Instruktioner
Servere den med lidt bær og meget gerne kold. Den kan godt holde sig til dagen efter i køleskabet.
Hvis du laver opskriften på gulerodskage så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.
Tak fordi du har lyst til at læse med ?
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine