Fyldt med masser af grøntsager og masser af smag.
Dette er i min verden er virkelig god gryderet, at den så også er vegansk er kun en fordel. Fyldt med masser af grøntsager og lidt svampe.
Denne ret er perfekt til grøntsags comfort food.
Jeg lavede denne ret da jeg fik besøg af min lille søster som kun spiser vegansk (har 2 søstre og de spiser begge vegansk). Tidligere i denne måned havde jeg lavet kyllinge cacciatore og havde tænkt tanke kunne den laves til en vegansk cacciatore.
En af jer følgere havde lavet opskriften med selleri i og tænkte det var da en god ide. For at give retten en mere mættende fornemmelse skulle der tilsættes en form for protein og der faldte valget på røde kidney bønner. Som passer rigtig godt til både i smag og farve.
Tilbehør forslag:
- Bulgur
- Pasta
- Ris
- Kartoffelmos
- Blomkålsris
- Squash spaghetti
- Kogte grønne bønner
Dette er i min verden er virkelig god gryderet, at den så også er vegansk er kun en fordel. Fyldt med masser af grøntsager og lidt svampe. Start med at hakke løg og hvidløg. I en stor gryde steges løg og hvidløg i olie til løg er bløde. Tilsæt hakket svampe, knoldselleri og revet gulerødder. Lad det hele stege sammen i et par min. Tilsæt tomater, balsamico, røde peber, rosmarin, timian, røde kidney bønner, peber og salt. Sæt bulgur til at koge omkring her og føl instrukser på pakken. Lad retten koge i 20 min.Grøntsags cacciatore
Ingredienser
Instruktioner
Du må mere end gerne dele min opskrift på de sociale medier, jeg bliver så glad når det sker.
Hvis du laver opskriften så tag/skriv/ send mig endelig billeder, det er så fedt at se opskrifterne bliver brugt.