Ingen sommer start uden hvide asparges
Friske hvide asparges grillet med cremet smør, hjemmegroet dild og øko citroner. Det perfekte tilbehør i starten af sommeren.
Hvide er asparges er starten på at alle de friske, danske grøntsager kommer. Det er starten på sommeren.
I år har vi været så heldige med vejret vi har haft sommer i næsten 3 uger. Allerede nu midt maj har vi haft en bedre sommer end sidste år.
Det betyder grill sæsonen er i fuld gang og det bliver kun bedre af at der er lækre grøntsager er på vej.
Vi fandt disse smukke hvide asparges og måtte lave dem på grillen.
Ingen sommer start uden hvide asparges Friske hvide asparges grillet med cremet smør, hjemmegroet dild og øko citroner. Det perfekte tilbehør i starten af sommeren. Tænd grillen ved mellem- høj varme Skræl asparges. Skær bunden af dem. Læg aspargers på sølvpapir og fold kanterne op så du har en lille kurv. Drys dild og salt ud over. Læg smør i små klumper. Læg citron skriver oven på. Grill dem i 12-15 min. Rør dem lidt rundt ind i mellem. Når asparges er kommet af grillen skal de lige have lidt frisk kværnet peber på toppen. Serveres med det samme.Grillet hvide aspargs
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver mine hvide asparges så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Hvis du deler billedet på min Instagram, deler jeg gerne dit billede på min story.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine