Greenie – en grøn smoothie??

Kan man kalde sig selv blogger uden at have en opskrift på en greenie?

Svaret er tydeligvis nej, så her kommer der en opskrift på en grøn smoothie hovsa en greenie.

En greenie er en smoothie med grøntsager i, så put lidt spinat i også har du en greenie. Men du kan også nemt putte lidt grønkål, broccoli eller palmekål i. Agurk og avokado kan også nemt fungere, alt efter hvor stærk din blender er så kan du også tilføje gulerødder.

Generelt er smoothie en del bedre end juice, fordi du bevare alle fibrene som din mave bliver utrolig glad for på sigt. Men det er også dejlig let, eller måske er det bare mig der hader at gøre min juicer ren. Jeg har sån en Ninja blender hvor der er nogle store glas med en kniv til. Der putter jeg alle mine grøntsager og frugt i, så blender jeg og hælder min smoothie over i et glas. Selve kniv og det store glas, putter jeg vand og lidt sæbe i, og blender i 5 – 8 sek fuld gas. Skylder det af i vand og ta da det er rent.

Men når det så er sagt så er det, det bedste trick jeg har i mor håndbogen (den findes ikke, men der burde der), til at få Nor og nogen gange hans far, til at spise flere grøntsager. Det er en rigtig nem måde at få noget sundt som ikke er agurker i dem. Vi kalder denne her hulk smoothie, da alle (mest mig) hjemme hos os, elsker superhelte.

grennie

Se alle de andre opskrifter jeg har på smoothies lige her

greenie - smoothies

 

Greenie - en grøn smoothie??

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 1-2 personer
Prep Time: 5 min Cooking Time: 0 min Total Time: 5 min

Kan man kalde sig selv blogger uden at have en opskrift på en greenie? Svaret er tydeligvis nej, så her kommer der en opskrift på en grøn smoothie hovsa en greenie.

Ingredienser

  • 1 dl ananas
  • 1 banan
  • 1 stor håndfuld spinat
  • 1 yoghurt eller kefir
  • 1 dl appelsin juice

Instruktioner

1

Skræl ananas og banan, put det i en blender sammen med resten af ingredienserne.

Tak fordi du følger med her på bloggen.

Del gerne billeder på de sociale medier hvis du laver en af mine opskrifter.

Tag, hashtag eller send billeder, jeg bliver så glad, når jeg får tilbagemeldinger fra jer.

Du må også meget gerne dele denne greenie på Facebook, Instagram eller Pinterest.

God madlavning

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon