Lasagne med græskar – den næstbedste lasagne der findes.

Smager så skønt!

Denne græskar lasagne er cremet og lækker, med masser af grøntsager. Cremet sød kartoffel og butternut squash pure, med en kylling, spinat og ricotta sauce. 

Ved godt det ikke helt er efterår i kalenderen men det føles godt nok som efterår. Sommeren må komme næste år. Men jeg har taget sorgerne på forskud og har lavet denne lækre græskar lasagne.

HOLD nu op denne græskar lasagne smager godt. Den ligger på en top 3 over opskrifter jeg har lavet. Så er den også rigtig flot visuel, perfekt til dig som gerne vil prøve en ny slags lasagne.

Græskar lasagne er ikke lige så tung som en normal lasagne den er lidt lettere. Du behøver ikke nødvendigvis at lave en salat til. Den kan godt bare spises selv, men en salat skader aldrig.

Både baby og mand spiste med glæde af denne lasagne. Helt klart perfekt hygge mad og skal så meget laves igen i løbet af efteråret. MANGE GANGE…

græskar lasagne

Og det er også denne græskar lasagne som har givet mig allerflest billeder tilbage af fra jer. Med positiv feedback også så mange tak for det.

Efterårslasagne - den næstbedste lasagne der findes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Loading - Nors MorIndlæser
Portioner: 4 personer
Cooking Time: 1,5 time

Ingredienser

  • 1/2 butternut squash
  • 1/2 sød kartoffel
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g hakket kylling
  • 1 bøtte riccotta
  • 300 g spinat
  • 1/2 revet muskatnød
  • 1 spsk hvidvins balsamico
  • 100-150 g lasagneplader
  • 1 pakke revet ost

Instruktioner

1

Skræl og skær sød kartoffel og butternut squash i mindre stykker.

2

Put dem i en gryde og lade dem koge til de er møre.

3

Hak løg og hvidløg.

4

Steg løg og hvidløg i en mellem stor gryde.

5

Tilsæt kylling og lad det stege indtil kyllingen er færdig stegt.

6

Put muskatnød og hvidvinsbalsamicoen i.

7

Vask spinaten og tilsæt det i kyllingeblandingen.

8

Tilsæt efterfølgende ricotta.

9

Blend sød kartoffel og butternut til en pure med lidt grøntsagsbouillon og lidt af kogevandet, til det er en glat pure.

10

I et høj fad fordeles det i lag, se noter.

11

Bages ved 180 grader i 20 min.

12

Skal helst hvile i 10 min inden man spiser.

Noter

Rækkefølge til lag: Kyllingeblanding pasta kyllingeblanding pure lille lag ost pasta kyllingeblanding pure pasta kyllingeblanding og til sidst ost

Hov da denne græskar lasagne indholder spinat vil jeg advare om at genvarme den.

Hvis denne græskar lasagne ikke lige er noget for dig så har jeg en opskrift på en almindelig lasagne som også er ret lækker.

lasagne madplan uge 50

Hvis du laver min opskrift på græskar lasagne så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele denne opskrift på græskar lasagne hvilket du nemt kan gøre herunder på diverse sociale medier.

 

Med venlig hilsen

Kathrine Kristensen

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *