Det smager alt for godt
Fyldte pasta med bacon, spinat og lidt ost, i en lækker tomatsauce med hvide bønner. Det smager fuldstændig fantastisk og er perfekt comfort food.
Selvom jeg er ude på at mindske mængden af pasta i mit liv skal der også være plads til at kunne få lidt ind i mellem. Især når man er syg er der brug for lidt comfort food. Dog er der hvide bønner i for at mindske mængden af pasta og der er masser af spinat i pastaen.
Servere denne pasta ret med lidt parmesan og frisk basilikum på toppen.
Tænd ovnen på 180 grader. Sæt en gryde over med vand og når vandet er kogende puttes skallerne i. De skal ca koge 10-15 min. Hak løg og hvidløg. Fordel det i 2 mellem størrelse gryder med lidt olie i bunden. Steg i den ene gryde det indtil løgene er bløde og tilsæt tomat, oregano og grøntsagsbouillon lad det koge op. Tilsæt de hvide bønner til sidst. I den anden gryde stege løg også indtil de er bløde og tilsæt bacon. Steg bacon indtil det har skiftet farve og tilsæt balsamico, muskatnød og spinat. Put osten i når spinaten er faldet sammen. Hæld vandet fra pastaen. Hæld tomat sauce i et fad, med en spiseske tag en pasta op og brug en teske til at putte fyld i. Læg de fyldte pastaer over i tomat saucen. Sæt fadet i ovnen i 20-25 min.Fyldte pasta i tomatsauce
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.