En klassisk ret med et tvist.
Disse frikadeller er lavet ret så enkelt og smager fuldstændig fantastisk. Ved at tilføje æble og bacon får frikadellerne lidt sødme og lidt røg hvilket kun bidrager til smagen.
Frikadeller er noget de fleste her i Danmark er vokset op med. Om det har været farmor/mormor der har lavet dem eller bare almindelig hverdagsmad. Frikadeller er nok lidt mormor mad, det er ikke super gourmet men det smager så godt.
Det er ikke mormor frikadeller, de indholder ikke mel og sødmælk. De en lidt sundere udgave end mormor udgaven. Hvis du giver fars med alle ingredienserne lov til at hvile 30 min til 2 timer i køleskabet bliver de kun endnu bedre.
Det er faktisk utrolig svært at tage et flot billede af frikadeller, men synes faktisk det blev meget godt.
Jeg servede disse frikadeller med denne kålsalat og det var en rigtig god kombi.
Jeg lavede frikadellerne på en hverdags aften og alle mand (altså Nor, min mand og vores hund) spiste mere end 3 styks. Hvilket er utrolig godt gået af en 2 årig, så det vil jeg beskrive som godkendt til mindre børn også.
De er altså også rigtig gode i en sandwich med rødkål.
Disse frikadeller kommer også på bordet til julefrokosten med familien i år og det tror jeg faktisk også kålsalaten gør.
Disse frikadeller er lavet ret så enkelt og smager fuldstændig fantastisk. Ved at tilføje æble og bacon får frikadellerne lidt sødme og lidt røg hvilket kun bidrager til smagen. Start med at fjerne skrællen, hak løg og hvidløg. Riv æblet. Hak bacon utrolig fint. I en skål røres alle ingredienserne sammen. Sørg for at panden er varm. Smelt smøret. Form frikadellerne med en ske og læg på panden. Frikadeller kan også steges i en ovn. Hvor de formes og lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader i ca 20 min alt efter størrelse. Vend dem efter halvdelen af tiden er gået for det bedste resultat.Frikadeller med æble og bacon
Ingredienser
Instruktioner
Noter
Hvis det er første gang du laver frikadeller så vil jeg anbefale at du dypper skeen i det smeltede smør på panden, så er frikadellen nemmere at forme i hånden inde du lægger den på den varme panden.
Tak fordi du følger med.
Hvis du kan lide min opskrift på frikadeller må du meget gerne dele den på de der sociale medier.
Jeg elsker når i sender billeder af den mad i har lavet med mine opskrifter som inspiration, så send endelig flere!
Med venlig hilsen og god madlavning.
Kathrine
DISSE FRIKADELLER ER BARE SÅ SUPER GODE, KAN VARMT ANBEFALES TAK FOR EN GOD OPSKRIFT