Foto baggrund og underlag

Foto baggrund

Det kan være en dyr omgang at skulle købe marmor plader, granit og beton plader. Men det ser bare så meget bedre ud på de sociale medier med flotte baggrunde. Hvad gør man?

 

DIY foto baggrund. Her er nogle forslag:

 

Da jeg begyndte at tænke mere over det udtryk mine billeder skulle have. Så begyndte jeg at kigge efter foto underlag og baggrunde hold nu op det er en dyr omgang fra 800 kr og op. Det ville jeg simpelthen ikke give for noget som bare er noget jeg gør som er en side del af min hobby. Fotografi er ikke min hobby mad er og har allerede brugt mange penge på kameraet og linser. Vil hellere bruge 800 kr på mad end på foto udstyr. Så derfor kom den kreative del af mig i gang med at tænke over hvordan man kunne gøre det men bare meget billigere.

Marmor

Selvklæbende folie og træplader. Jeg har købt 6 slags ikke alle kunne bruges.

Så kørte jeg i det lokale byggemarked, købte 2 store tynde træplader og savede dem over. Tørrede dem af med en fugtig klud og lod dem tørre her efter satte jeg filmen med på ved at starte med et hjørne. Sæt den lange side på ved at langsomt tage papiret af og presse al luften ud med en lineal. Når lang siden er færdig, så tage papiret af op mod den anden lang side og brug linealen til at presse luften ud. Det tog 20 min at lave 4.

Jeg gav 39 kr pr folie og der var til 2 meter (brugt kun 90 cm) gav 200k for begge stykker træ og brugte kun den ene til alle mine 4 marmor plader.

De fylder mindre, vejer mindre og er meget billigere.

 

Beton

Her har du 2 muligheder. Igen selvklæbende folie eller købe beton og påfør et tyndt lag på en træplade. Folie er nok det nemmeste og det billigste.

 

Kridttavle

Igen var jeg i det lokale byggemarkedet, jeg fandt en tynd træplade og tavle maling. Denne tavle har 2 funktioner. Det er super god til baggrund i rent gjort udgave og den er rigtig fed til at ligge på gulvet også skrive hvad der er brugt i retten eller rettens navn. Gå ud og køb en god tavle tusch ikke kridt, resultatet er 20 gange bedre og meget skarpere på billeder.

 

Træplader

Genbrugstræ, gamle paller og planker. Du kan nemt samles til nogle super fede baggrunde.

Deltag i snakken

 1. Mia Clément says:

  Tak for nogle super fede og brugbare tips! Står netop og skal i gang fra bunden og havde overvejet hvordan man ku’ gøre det uden at blive totalt ruineret. Hvor fandt du folien henne til den pris?

  1. Kathrine Kristensen says:

   Hej Mia

   Det er et stykke tid siden men søgt bare på selvklæbende folie og fandt det billigste sted.
   Min yndlings baggrund er en gammel palle hvor top brædderne er taget af og sat sammen til en plade.

   Hilsen Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close