Fantastisk blomkålssalat med æbler og syltet rødløg

Her får du en lynhurtig, lækker blomkålssalat og den hurtigste måde at skære blomkålen ud på. Masser af smag og perfekt som tilbehør.

Jeg synes faktisk jeg har været ret genial. Jeg stod i køkkenet og var træt (hård arbejdsdag) så jeg havde ikke lige overskud til at stå og skære blomkål i små stykker. Jeg puttede blomkålen i en pose og tog en kagerulle og bankede. Og Ta da små stykker blomkål på ingen tid. Samtidig fik jeg også lige banket lidt frustrationer ud. WIN WIN i Corona tider. Jeg har prøvet at filme det så godt som muligt og det er i bunden af dette opslag.

Men husk at tage de store stilke ud, dem kan du gemme og syltet og bruge til en anden salat. Hvis du helst ikke vil bruge plastik kan du bruge et rent viskestykke i stedet. Det fungere faktisk også ret fint. Men man kan ikke se hvad der sker så det virker ikke så godt på video.

Du kan helt sikkert også bruge en vin flaske i stedet for en kagerulle.

blomkål 1 Fantastisk blomkålssalat med æbler og syltet rødløg

Denne blomkålssalat smager heldigvis og fantastisk og den er utrolig let. Det er næsten som om blomkålen får en bedre smag af at få lidt tæsk med en kagerulle. Den er også god dagen efter, men hvis du laver den dagen før vent med æble, pinjekernerne og basilikum.

Opskriften på syltet rødløg er lige her.

blomkålssalat

Fantastisk blomkålssalat med æbler og syltet rødløg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 stemmer, gennemsnit: 4,80 ud af 5)
Salat
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2 portioner
Prep Time: 15 min Cooking Time: 5 min Total Time: 20 min

Her får du en lynhurtig, lækker blomkålssalat og den hurtigste måde at skære blomkålen ud på. Masser af smag og perfekt som tilbehør

Ingredienser

 • 1 blomkål
 • 1 spsk syltet rødløg
 • 1 æble
 • 1 spsk basilikum
 • 20 g pinjekerner
 • 1 spsk oliven olie
 • 1 tsk honning
 • 1 tsk citron
 • 1/2 tsk salt
 • 1 knivspids peber

Instruktioner

1

Start med at banke/ hakke blomkålet.

2

Tilsæt de syltet rødløg.

3

Skær et æble ud i fine små stykker.

4

I en lille skål røres oliven olie, honning, citron, salt og peber dressingen sammen og hældes udover blomkål.

5

Bland det hele sammen.

6

Drys pinjekerner og basilikum på toppen.

7

Rist pinjekerner på en varm pande til de er gyldne (det går hurtigt hold øje).

Opskrifter med syltet rødløg:

Fantastisk blomkålssalat med æbler og syltet rødløg

Forårssalat 🌱 med ærter og edamamebønner 🌱

Mange tak fordi du læser med på min lille blog.

Hvis du skulle få lyst til at dele min opskrift blomkålssalat på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.

Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine retter, husk at tagge mig!

Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.

God madlavning

Kathrine

Deltag i snakken

 1. Genialt trick!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon