Skøn dressing med bagte hvidløg

Den smager skønt

Denne dressing smager så skønt og kan sagtens holde sig i køleskabet i en lille uge. Så er den oven i købet vegansk.

 

6 fede hvidløg
1 spsk oliven olie
Salt og peber

Skær toppen af  hvidløgene og pak dem ind i sølvpapir eller bagepapir. Bages i ovnen i ca 35 min ved 200 grader.

15-20 cashew nødder
2 spsk oliven olie
1 tsk sesamfrø
1 tsk honning
250 ml grøntsags fond eller bouillon
1/2 lime
salt og peber

Tag skallen af hvidløg og put de bløde fed i en blender sammen med resten af ingredienserne. Blend i 1 min indtil dressingen er cremet og så er den dressing færdig. Hæld den på en bøtte og opbevar den i køleskabet i max en uge.

Perfekt til buddha bowls og salater.

Tip Hvis du vil have en endnu mere cremet dressing så put cashew nødderne i vand en time inden.

Avokado salat med steak, bagte hvidløg og hvidløgs dressing

 

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *