Den bedste guacamole (frisk og nem)

77 / 100

Uhhhhh guacamole er fantastisk. Denne opskrift på guacamole er den bedste fordi den er nem at lave og har friske ingredienser.

Gucamole er en mexikansk dip / sauce, faktisk betyder guacamole avokado sauce på azteker, hvilket fortæller at guacamole har rigtig mange år på bagen, det kan man jo godt forstå fordi det smager så skønt.

Man kan nemt komme til at tænke mere er bedre, men når det gælder guacamole er enkelt det bedste. Du får den bedste guacamole med gode råvarer som bliver blandet sammen til en skøn smagskombination.

Den er perfekt tilbehør til det meste mexikanske mad. Den er perfekt som fredags snack / dip sammen med grøntsager.

mexikansk salat

Kan man sende en guacamole opskrift ud på internettet uden en guide til at tjekke hvordan man kan se at den er perfekt moden? Jeg tænkte nej så derfor kommer min lille guide til at tjekke avokadoerne.

Der sidder i de fleste avoakdoer en lille rest gren en lille dut på toppen. Hvis du piller den af kan den være 3 farver: Grøn = umoden, Gul/beige = moden, Sort/ mørk = overmoden.

Den sidste farvekategori kan snyde lidt hvis den har fået stød under transport kan den nogen gange godt blive mørk i toppen. Det kan man jo skære fra. En god ide er at mærke på selve avokadoen hvor den er nogenlunde fast burden den gå.

Jeg kan ikke love at alle avokadoer er perfekt hver gang nu men vi har okay held med at få fine med hjem.

Mit lille hemmelige trick til at lave hurtig gucamole er at bruge en drinsk morter til at mose avokadoen. Det går meget hurtigere end med en gaffel.

Guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Dip Mexikansk
Af Kathrine Kristensen Portioner: 3-4 personer
Prep Time: 5 min Cooking Time: 0 min Total Time: 5 min

Uhhhhh guacamole er fantastisk. Denne opskrift på guacamole er den bedste fordi den er nem at lave og har friske ingredienser.

Ingredienser

  • 3 avokadoer
  • 1 lille rødløg
  • 4 små tomater
  • Saft fra 1/2 lime
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1/2 tsk salt

Instruktioner

1

Del avokadoen på midten og fjern stenen.

2

Med en ske tager du al avokadoen ud og put det i en mellem skål.

3

Mos det rigtig godt.

4

Hak tomater og rødløg fint og tilføj det til skålen.

5

Tilføj hvidløg, limesaft og salt, rør det hele sammen.

Tak fordi du følger med her på min lille blog.

Hvis du skulle få lyst til at dele denne opskrift på pastasalat med kylling og pesto på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.

Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉

Du kan se alle mine billeder på min instagram profil lige her.

God madlavning.

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *