De bedste spisesteder i Horsens

Hvor skal du spise i Horsens?

Der er kun et par steder her i Horsens hvor jeg kommer igen og spiser.  Her får du en guide til de gode spisesteder i Horsens. Selvom jeg skal indrømme jeg ofte tager til Aarhus for at spise god mad.

Nu har jeg boet her i Horsens i 3 år og tænkte det var på tide med en spiseguide til et par helt okay steder her i byen. HVis man ikke kender byen kan det være svært at finde et ordenligt sted at spise. Så derfor får du her min lille guide til spisesteder i Horsens.

De okay steder:

Cafe Gran.

Hvis jeg skulle ud og spise i aften var det her jeg ville tage hen. Deres mad er blevet rigtig rigtig god. De har cafemad hvor jeg især kan anbefale kyllingesalaten. Den var helt fantastisk. Derudover har de også en sæsonmenu som er rigtig god og ret spændende.

Dollys.

Dollys er en klassiker og den eneste grund til at man tager på Dollys er for at få stegt flæsk med persille sovs. Det er rigtig fine lokaler og det er sgu meget hyggeligt.

B sushi.

Her får du rigtig god sushi, det er all you can eat hvor du bestiller det du gerne vil have. Men du skal betale ekstra hvis du ikke spiser op. Det er rigtig god kvalitet på selve fisken. Dog har de været meget kreative i nogle af deres ruller næsten for meget. Du skal nok ikke forvente en varm velkomst, de er lidt sure derinde og selv restauranten er lidt dyster. Men det er god sushi.

Møhr

Det er lidt svingende. Men generelt ret godt. Dog har jeg aldrig prøvet at der var slåskamp på en cocktail bar før men det var god underholdning. Men deres drinks er ret gode.

Spisesteder i Horsens jeg ikke vil spise:

Gasfabrikken.

Jeg startede faktisk med at have den på den gode side, men har de sidste 3 gange fået så dårlig mad jeg har sendt det retur.

Corfitz.

Jeg har desværre spist der flere gange og jeg har intet positivt at sige. Fik deres morgenmad brunch, den du kan lave selv 100 gange bedre. Fik deres kylling sandwich som jeg ingen gang gad at spise, da salaten var for gammel og helt blød. De trænger til at gøre deres kaffemaskine ren deres kaffe er så bitter.

Oksen.

Tag alle andre steder hen end Oksen. Der er sauce fra bøtte og de er ikke super gode til at stege bøffer. Deres burger er mega kedelig, betjeningen er ikke meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon