Low carb ostebrød – til når du craver brød og ost

Low carb ostebrød

Efter 3 uger på hardcore keto, var det tid til low carb ostebrød.

Spis dit brød uden at ødelægge din keto. Dette low carb ostebrød er en lækker snack når du er sulten efter alt det du ikke må få.

 

Jeg havde lyst til noget comfort food. Dog uden at ødelægge min ketose, derfor lavede jeg dette low carb ostebrød.

Det er også være en rigtig god forret. Vi fik denne low carb ostebrød som forret til en grillaften imens kødet stegte på grillen.

Men det var i dette tilfælde en perfekt snack til at fjerne de værste cravings.

Det er ikke en svær opskrift at lave men den skal have lidt bagetid, når det er sagt så synes jeg absolut det er ventetiden værd.

Spis brødet med det samme, det er helt klart bedst når osten er smeltet.

Selve bunden er også en rigtig god lchf / keto pizza bund.

Low carb ostebrød

Efter opskriften på dette low carb ostebrød blev jeg også inspireret til at prøve at lave oste chips: Opskriften er ikke helt perfekt endnu men den er under konstruktion.

 

Low carb ostebrød - til når du craver brød og ost

Print Recipe
Serves: 2-4 personer Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 1 pakke fløde ost
  • 100g mandelmel
  • 2 æg
  • 75 g mozzarella ost
  • 50 g parmesan
  • 50 g gouda
  • 50 g mozzarella
  • Lidt oregano.

Instructions

1

Tænd ovnen på 200

2

Put flødeost, mandelmel, æg og mozzarella ost i en skål og rør godt rundt.

3

På en bageplade med bagepapir eller silikonemåtte.

4

Spredes massen i en cirkel på papiret.

5

Bages i ca 20 min eller til brødet er gyldent.

6

Herefter putte revet parmesan, gouda og mozzarella oven på brødet.

7

Drys lidt oregano her over, inden du sætter brødet i ovnen ca 5 min til osten er smeltet.

8

Serveres med det samme.

 

Hvis du laver dette low carb ostebrød så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler på min Instagram deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

 

Med venlig hilsen

Kathrine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply