Low carb – hjemmelavet frisk salsa

low carb salsa hjemmelavet

Denne low carb salsa er så let at lave og så smagfuld!

Denne salsa er lynhurtig at lave og den smager så skønt. Den er meget bedre end den du køber og denne low carb salsa er uden tilsætningsstoffer. Den har en skøn friskhed og pifter enhver mexicansk ret op.

Denne salsa opskrift kom til verden i forbindelse med at jeg er gået low carb og vi fik chili cheese top kylling (opskriften finder du her). Dertil manglende der lidt tilbehør og derfor fik jeg lavet denne lille lækre sag sammen med en gang guacamole.

Hvis du mangler lidt chips til din salsa, når du er på lchf eller bare vil spise lidt sundere så kan parmesan og cheddar chips anbefales. Ganske almindelig agurker er nu også ret lækre til.

Hvis du nu bare ÆÆÆlsker stærk mad så kan du lige smide en halv jalapeno i blenderen også.

Denne salsa bliver kun bedre hvis du kan få fat i danske tomater eller endnu bedre dem fra haven.

Der er lige kommet blomster på tomat planterne i haven og jeg glæder mig til at kunne spise solmodne tomater!

 

Low carb - hjemmelavet frisk salsa

Print Recipe
Serves: 2 personer Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • 300 g tomater
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 10 blade basilikum
  • 1 spsk oliven olie
  • 2 forårsløg

Instructions

1

Vask tomaterne, forårsløg og urterne

2

Fjern skræl fra hvidløg og forårsløg.

3

Alle ingredienser puttes i en blender.

4

Pulse ca 10 gang.

5

Eller det får den ønsket konsistens.

 

low carb salsa hjemmelavet

Hvis du laver denne low carb salsa, opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og  ville taggede mig på Instagram/ Pinterest/ Facebook.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler min opskrift vil du gøre mig så glad og det er jo bare et lille klik, lige under her i højre hjørne.

Håber du får en dejlig dag

Kathrine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply