Chimichurri – uden koriander og low carb – perfekt til sommeren

Denne chimichurri sauce er fuldstændig fantastisk og uden koriander. Chimichurri sauce er en helt fantastisk sauce som har en frisk smag, med lidt blid bid fra chili og fyldt med masser af friske urter som passer perfekt til grillmad. Sund eller ej.

Om du griller kød eller grøntsager gør ingen forskel denne chimichurri sauce passer helt perfekt til. Den er lavet på persille, hvidløg, lidt chili og basilikum så den er så aromatisk at den skal spises sammen med noget den smager lidt for voldsomt for sig selv.

Denne chimichurri har en dejlig grøn farve som får din tallerken til at live helt op.

Her hjemme er vi ikke så gode til koriander… Åh jeg kan ikke lide den, men jeg synes ideen omkring chimichurri er så fantastisk. At jeg længe har gået og fumlet på en opskrift. Det blev så til denne udgave.

Min mand er min hårdeste kritiker. Han mente det var den bedste chimichurri han nogensinde havde smagt og at da de lavede chimichurri med koriander, var det faktisk denne sauce de prøvede på at lave.

Det er en sauce fra Argentina og man servere den normalt til kød. Jeg kan også kun anbefale den sammen med flanke steak.

chimichurri

Chimichurri - uden koriander - low carb

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2-4 personer
Cooking Time: 5 min Total Time: 5 min

Denne chimichurri sauce er fuldstændig fantastisk og uden koriander.Chimichurri sauce er en helt fantastisk sauce som har en frisk smag, med lidt blid bid fra chili og fyldt med masser af friske urter som passer perfekt til grillmad. Sund eller ej.

Ingredienser

  • 1 bundt persille
  • 1/2 bundt basilikum
  • 1 dl olie
  • 1/2 tsk chili
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1/2 tsk salt
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 tsk lime saft
  • 1/2 rød løg

Instruktioner

1

Vask dine urter.

2

Put alle ingredienser i en blender.

3

Blend til det kun lige er samlet.

Noter

Kan holde sig i køleskabet i 2-3 dage.

Hvis denne er for stræk til dig kan du prøve den her avokado dressing.

Husk at hvis du køber persille og basilikum kan du nemt plante, planten udenfor også får du gratis refill.

Hvis du laver min Chimichurri så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler på min Instagram deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen
Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon