Chia pudding med kaffe

En god og frisk start på dagen

Denne chia pudding er en helt fantastisk måde at starte dagen på. Du får din kaffe og du får men masse sunde superfoods.

Jeg er stor fan af at kunne planlægge min morgen mad ellers får jeg nemlig ikke spist noget i løbet af morgen (lige for tiden kan klokken nå at blive 14 før jeg finder ud af at jeg er sulten). Men ved at planlægge min morgenmad sikre jeg at jeg spiser den og at mit blodsukker ikke styrtdykker og jeg derved får mega cravings for søde sager.

Jeg er verdens dårligste til at sove, så i nat faldte jeg i søvn klokken 3 ish og når vågnede klokken 5, så hvis der er fejl i teksten undskyld. Hvilket minder mig om. Kaffetid!

Så er jeg tilbage 😛

Men med lidt søvn kommer en ekstra stor appetit og gerne efter noget sødt. Så derfor er det endnu mere vigtig at huske at spise til måltiderne. Jeg har lige smidt alt babyvægten på 5 kg og det vil jeg sindsygt gerne holde. Det er rigtig svært lige nu. Jeg har nemlig et knæ der hæver så jeg kan ikke løbe lige nu. Så kan kun styre min vægt via kosten, hvilket kræver hardcore disciplin.

chiagrød kaffe

Her kommer opskriften på chia pudding med kaffe

Chia pudding med kaffe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)

Denne chia pudding er en helt fantastisk måde at starte dagen på. Du får din kaffe og du får men masse sunde superfoods.

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 shot kaffe ( 1 tsk instant kaffe og en del kogende vand)
  • 1 dl chia frø
  • 1 tsk sukrin gold
  • 1,5 dl mælk (nøddemælk eller almindelig)
  • 1 spsk husk
  • 1 tsk lucuma
  • 1 tsk maca root
  • 1 god håndfuld isterninger

Instruktioner

1

Fjern skræl fra bananen og put den i en blender.

2

Put de andre ingredienser i og blend.

Noter

Hvis du synes den er for tynd at spise, så sætter du den bare i køleskabet i 20 min. Hvis det er en god moden banan så bliver det lige en tand sødere.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *