Butterdej med asparges, forårsløg og cheddar ost

Perfekt som tilbehør

Så let at lave og det smager fantastisk. Du får den gode oste smag sammen med den lidt søde butterdej og lige et hint af forårsløg.

Såååå der har været utrolig stille og det er der god grund til. Eller jeg har simpelthen været begravet i arbejde. Jeg har et normalt 37 (nok nærmere 45) timers arbejde ved siden af.

Oven i det så bygger jeg lige pt orangeri du kan følge med på Instagram stories hvor langt vi er kommet. Kunne godt være der kom til indlæg omkring byggeriet vi har ihvertfald lært rigtig meget.

Denne opskrift og en pasta opskrift har været klar i 3 uger men har ikke haft energien til at skrive den ned og finde billeder frem før nu.

Butterdej med asparges, forårsløg og cheddar ost.

Butterdej med asparges, forårsløg og cheddar ost

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading - Nors MorIndlæser
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2 styk

Så let at lave og det smager fantastisk. Du får den gode oste smag sammen med den lidt søde butterdej og lige et hint af forårsløg. Perfekt som forret eller som tilbehør.

Ingredienser

  • 200 g cheddar (tror det var en Extralagret)
  • 250 g butterdej
  • 3 forårsløg fint hakket
  • 1 bundt asparges

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 185 grader.

2

Del butterdejen i to dele.

3

Fordel osten på de to butterdeje.

4

Put fint hakket forårsløg på.

5

Skær enderne af asparges og læg dem på dejen.

6

Fold dejen sammen enten med 2 hjørner eller på midten.

7

Bages i 25 min.

Hvis du skulle få lyst til at lave den lille butterdejssag og dele på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.

Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine retter, tag mig mere end gerne.

Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.

God madlavning

Kathrine

Resume
recipe image
Forfatter
Udgivet
Total tid

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *