Giv dine salater et smagsløft med hjemmelavet brombær glaze.
Denne brombær glaze er så skøn, masser af kraft og smag men med en frugt smag. Passer perfekt til sensommer salater.
Da jeg har været ude at plukke brombær så skulle de jo bruges til noget fornuftigt 😛
Da vi spiser en del salater i dette hus, i hvert fald mere end syltetøj. Så det måtte gerne være noget jeg kunne bruge til hverdag fremfor noget der bare stod i skabet og ikke blev spist. Derfor blev det en glaze til at give mine hverdags salater et smagsløft og går fra kedelige til fantastiske.
Denne brombær glaze er så skøn, masser af kraft og smag men med en frugt smag. Passer perfekt til sensommer salater. Vask brombær. Put balsamico, brombær og honning i en gryde og lad det koge op. Mas gerne brombær med ske. Når væsken er kogt ca halvt ind eller gerne mere, sættes glazen til køling. Si glazen så du får en klar og flot glaze. Behold den tykke del af glazen som andre normalt ville smide ud.
Den er nemlig helt perfekt til en salat eller til et ostebord.
Se opskrift på dressingen med den "tykke" del af glazen efter opskriften.Hjemmelavet brombær glaze
Ingredienser
Instruktioner
Noter
Her kommer opskriften på brombær dressingen sammen med salaten.
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.
Hejsa 🙂 hvordan tænker du holdbarheden er på denne?
Hej Anne
Jeg vil sætte den i køleskabet også kan den ca holde en lille uge (4-5 dage). Hvis det bare var honning og balsamico ville det være længere tid men da der er brombær i vil jeg ikke kunne love længere tid.
Mvh
Kathrine