Den klassiske broccolisalat har fået en opdatering.

Opfriskning af broccolisalaten som vi alle kender, der er kommet nye smage til. Syltet rødløg, cheddar, pinjekerner, broccoli, sprød bacon og en lækker dressing til selvfølgelig.

Jeg må indrømme jeg var blevet lidt træt af den gamle broccolisalat. Selvom jeg er træt af broccolisalat så er jeg på ingen måde færdig med broccoli. Så som selvudnævnt madnørd må jeg gøre noget ved det. Det tog et par måneder og et par forsøg og nu mener jeg at have ramt en ret vild udgave af broccolisalat.

Jeg har lavet denne broccolisalat til gæster og den er blevet godkendt af flere omgange.

Det tog en del forsøg for at finde frem til en udgave jeg var tilfreds med. Jeg prøvede med rå rødløg, græskarkerner, bacon tern osv. men denne kombination synes jeg er rigtig god.

Jeg spiser lige for tiden kun keto og det er denne broccolisalat også. Derfor bruger jeg fuldfed produkter men hvis du ønsker en mere let udgave kan du nemt bruge en let mayo og creme fraiche.

broccolisalat

Der er mange forskellige måder at lave broccolien, det kan være at de er gennemkogte eller du kan blanchere dem. Jeg kan bedst lide at broccolien har lidt bid. Derfor hælder jeg bare lige kogende vand hen over de små stykker.

[sp_recipe

Kig endelig videre i mine tags her kan jeg anbefale aftensmad

Tak fordi du læser med bloggen.

Hvis du nu får lyst til at lave denne lille broccolisalat så må du mere end gerne dele et billede.

Del endelig min lille blog på de sociale medier, jeg bliver så glad!

Håber du får en god dag

Kathrine

Deltag i snakken

  1. Normalt kan broccoli være utrolig kedeligt og ensformigt, så man bliver en lille smule træt af det i længden… Men ikke her! Et frisk tvist, og hvem kan ikke lide bacon og cheddar 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon