Den bedste chiagrød du nogensinde har smagt!

Den smager seriøst godt!

Denne chiagrød er så nem at lave og den smager som dessert, men er sund og lækker. Lav den om aftenen og sæt den i køleskabet og wupti den er helt perfekt til morgenmaden.

Jeg lavede denne i går og Nor spiste 2 portioner af denne chiagrød. Han var fuldstændig vild med den og jeg må indrømme at jeg også var stor fan. Det er nok den bedste chiagrød jeg har nogensinde smagt. Blandingen af banan og mango fungere rigtig godt sammen med kokosen. Jeg synes nogen gange at kokos kan have en meget dominerende smag. Det har den ikke i denne version tror det er mangoen der holder den i skak.

Chia er et lille frø fra Sydamerika og som af nogle bliver kaldt et super frø. De små frø har et højt niveau af kostfibre, kalk og antioxidanter. De har en helt særlig og sjov funktion hvilket er at når de kommer i kontakt med væske, så suger de væsken til sig og udvider sig selv. Derfor bliver chia frø ofte brugt af veganer, som erstatning af æg.

Husk at købe de økologisk chia frø.

Har du ikke prøvet chiagrød før så synes jeg du skal prøve denne version.

 

Den bedste chiagrød du nogensinde har smagt!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Loading - Nors MorIndlæser
Portioner: 3-4 personer

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1/2 mango
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 250 ml kokosmælk
  • 1 dl chia frø

Instruktioner

1

Start med at blende banan, mango, kokosmælk og vanilje.

2

Når det er en cremet masse tilsæt da chia og rør godt rundt.

3

Put massen i en beholder med låg på og sæt i køleskabet minimum 1 time.

Noter

Den på billedet er med chiagrød i bunden, musil, græsk yoghurt og et par brombær.

 

Det kan absolut anbefales at sætte chiagrøden sammen med musli, lidt yoghurt eller noget frugt. Det giver en langt bedre smagsoplevelse at der er lidt forskellige smage og tekstur. Plus synes også det ser mega godt ud 😛

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *