Åhhh bananbrød du gør mig glad.
Dette bananbrød er en sund udgave eller næsten. Men bare rolig det smager stadigvæk fantastisk. Der er ikke ret meget sukker i og der er rug mel i.
Dette er den perfekte lille snack, hvis du har lyst til lidt sødt men uden at gå amok i fuldfed kage. Du får lidt sødt og lækkert, uden alt for meget dårlig samvittighed. Det er relativt let at lave, jeg har gjort det med en arm i dag da der sad en morsyg dreng på den anden. Puttede alle ingredienserne i en foodprocessor og ta da.
Hov lige inden opskriften kommer, så synes jeg det er lidt sjovt at det var næsten sammen opskrift jeg lagde op som den første på bloggen. Det der er det mest skræmmende er billedet… Wow det er sgu heldigvis langt fra hinanden.
Dette bananbrød er en sund udgave eller næsten. Men bare rolig det smager stadigvæk fantastisk. Der er ikke ret meget sukker i og der er rug mel i. Tænd ovnen på 160 grader. Smør en brødform med smør (eller kokosolie) Smøret piskes sammen med sukker til det er en luftig masse. Herefter tilsættes et æg, der piskes godt før næste æg kommer i og der piskes igen. Bananer moses godt og kommes i herefter tilsættes alle de tørre ingredienser. Nødder hakkes i mindre stykker (det kan godt betale sig at lige hakke dem semi fint), brødet skal jo skæres så derfor vil store stykker nødder gøre det svært at skære pæne stykker ud. Massen hældes i brød formen og når ovnen er varm så sætter du brødet ind i en time. Lave knivtesten** for at være sikker ? *Pumpkin spice: 1 tsk stødt kanel, 1/4 tsk stødt muskatnød, 1/4 tsk stødt ingefær, 1/8 tsk stødt nellike **Knivtesten er at man stikker en kniv ned i brødet hvis der er dej på eller der sidder stykker af brød skal det bages længere.Bananbrød - den perfekte næsten sunde snack
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min bananbrød opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.