Banan og vanilje havregrød – den bedste havregrød

grød Denne havregrød har en sød smag og er dejlig mættende

Denne grød er uden tilsat sukker og den smager så skønt. Det kan laves på 5 min og er en super lækker start på dagen eller den perfekte snack.

Efter et par dage hvor jeg har været nede med flaget. Havde jeg brug for at få lidt godt mad inden bords. Derfor lavede jeg denne lækre morgenmad til mig selv.

Burde ikke sidde og skrive denne opskrift ned. Nej jeg burde sidder og skrive min pba færdig men overspringshandling nummer 1 for mig er min mad! Hvilket du jo nyder godt af ;P Dog er det kun det sidste der skal skrives ned så jeg er snart færdig muligvis i overmorgen og har til fredag så jeg er næsten rolig.

Jeg havde godt nok sagt jeg gerne ville smide et par kg mere inden jul og det må man sige jeg har gjort. Har sgu ikke været så tynd siden gym. Så virus i kroppen der giver kvalme og nul appetit = hurtig slankekur. Dog er jeg ret sikker på jeg tager det meste på igen om et par dage. Men mine skinny jeans (altså de jeans som man drømmer om at kunne få på) er sgu blevet for store. Så det er dejligt.

 

Lige nu er mine tanker rigtig meget hos min mor og lille bror i USA, min lille brors skole i dag ( imorgen) er aflyst pga. skovbrande. og de er af myndighederne blevet anbefalet at tage masker på fordi luftkvaliteten er ret skidt. I går var solen helt rød og himmel gul hele dagen. Det er den 5. største skovbrand i Cali’s historie og kan nemt gå hen og blive den største. Vi er begyndt at pakke taskerne til at skulle derover så lige nu går der lidt tanker igennem hovedet om vi kan komme afsted.

 

Her kommer opskriften på Banan og vanilje havregrød

 

Banan og vanilje havregrød - den bedste havregrød

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 stemmer, gennemsnit: 3,06 ud af 5)
Portioner: 1 person
Cooking Time: 5 min

Ingredienser

  • 1 banan
  • 50 g havregryn (ca en lille håndfuld)
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 2,5 dl vand
  • 1 knivspids salt

Instruktioner

1

Mos bananen.

2

Tilsæt havre, vand, vanilje og salt.

3

Lad det koge op ind til det har ønsket konsistens.

4

Min var ca 5 min.

Denne havregrød har blåbær og hindbær på toppen, samt smeltet mørk chokolade med lidt kokosolie i og min hjemmelavet granola / musli.

grød

Hvis du laver min grød så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon