Bagt kylling med salat

Det smager som fried chicken.

Masser af crunch og masser af smag er hvad denne bagt kylling har. Der er dog hverken brugt mel eller rasp. Men en masser krydderier og lidt nødder.

Hr baby sover. Vi er alene hjemme så det betyder stilhed og arbejdstid. Så tager lige så lang tid foran computeren som overhovedet muligt. Efter 3-4 sygedage er det nu tid til at indhente det jeg ikke har nået.

Mit nye “helsemål” for denne uge og for næste er at drikke mere vand, mindre kaffe. Spise flere grøntsager og fibre.

Opskriften er skabt fordi jeg havde vildt meget lyst til fried chicken. Generelt havde jeg bare lyst til at spise alt usundt så derfor blev denne lille sag lavet. Synes helt klart du skal prøve at lave den næste gang du “bare” skal have kylling.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 5)
Loading - Nors MorIndlæser
Portioner: 2 personer

Ingredienser

  • 2 spsk mandelmel
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk frisk kværnet peber
  • 2 kyllingebryst
  • 1 æg
  • 1 spsk smagsneutral olie

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 185 grader.

2

Bland alle krydderierne, sesamfrø og mandelmel godt sammen.

3

Rens kyllingebryst med en kniv.

4

Smør et fad med olie.

5

Pisk et æg sammen og vend kyllingebryst der i.

6

Vend derefter kyllingebryst i krydderi og sesam blandingen.

7

Læg kyllingen i fadet og sæt fadet i den 185 grader varme oven.

8

Steg kyllingen i 20-25 min alt efter størrelse.

Noter

Salaten består af salatblade, tomater, blåbær og pinjekerner. Men en enkelt vinaigrette til af hindbær balsamico, hindbær moset, honning, salt og peber.

 

Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *