Bagt avokado med æg

Velsmagende og let.

Bagt avokado med æg kan nemt bruges både til frokost eller til morgenmad. Ægget sammen med den cremede avokado smager helt fantastisk sammen.

Hvis du her i weekenden ikke ved hvad du skal have til morgenmad så vil jeg da helt klart anbefale at prøve denne lille sag. Det mætter rigtig godt og ligger en god bund så du har masser af energi i løbet af dagen.

Der er bare en kæmpe forskel på avokadoer, og de er modne i lige præcis 2 timer. Mine bedste råd til avokadoer:

  • For at finder at tage knoppen af på toppen hvis den stadig er helt grøn så er den ikke moden men er den gul så er den klar. Er den mørk er toppen eller hele avokadoen blevet dårlig.
  • Hvis den er moden men du ikke har tid til at spise den nu så sæt den i køleskabet så er den stadigvæk lækker 2-3 dage efter.
  • Skal du bruge avokado i morgen/ overmorgen, og avokadoen er sten hård er det bedste råd at putte den sammen med 2-3 bananer i en brun papir pose.

Bagt avokado med æg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 1
Cooking Time: 25 min

Bagt avokado med æg kan nemt bruges både til frokost eller til morgenmad. Ægget sammen med den cremede avokado smager helt fantastisk sammen.

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 små æg
  • 5 små tomater
  • 5 cm agurk
  • 1 spsk oliven olie
  • 1 tsk balsamico glaze
  • lidt persille
  • lidt purløg
  • salt og peber

Instruktioner

1

Tænd ovn på 175 g

2

Del avokadoen

3

Udhul avokado, alt efter hvor stor en sten der er i avokadoen så skal der graves lidt af avokadoens indhold ud så du kan få plads til et æg.

4

Sæt de halve avokadoer på en rist så de står nogenlunde vandret og stabilt.

5

Ægget deles og puttes i avokadoen.

6

Bages i ovnen i 15 min.

7

Skær avokado (det du tog ud da du udhulede avokadoen), tomater og agurk i små stykker.

8

Hak persille og purløg og put sammen med.

9

Put olivenolie, balsamico glaze, salt og peber i sammen med og bland godt rundt.

Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon