Bær smoothie bowl – Sundt, nemt og forfriskende

Man bliver så glad af at spise en bær smoothie bowl

Det er nemt, det er lækkert og det er sundt! Hvad mere kan man ønske sig? Denne bær smoothie bowl er fyldt med naturens eget slik, nemlig bær. Perfekt her til foråret og sommeren.

Jeg har sgu været lidt træt på det sidste, og jeg ved at jo flere gode ting jeg putter i min krop. Jo mere kan jeg holde til.

Så nu er tiden kommet til at være fornuftig hvilket betyder at der skal skæres ned på hvidt brød, pasta og sukker. Jeg skruer op for grøntsager, gode fedtstoffer, mere motion og mere protein. Jeg starter med denne bær smoothie bowl.

 

Jeg drikker mere grøn fremfor kaffe. Hvilket er rigtig nemt lige nu da min mand har haft den mest fantastisk grønne te med hjem fra Kina. Hvad skal jeg gøre når jeg løber tør?

 

Denne opskrift på bær smoothie bowl er nem at lave og lige til at gå til.

 

Bær smoothie bowl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Portioner: 1

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 dl jordbær
  • 1 dl hindbær
  • 0,5 dl blårbær
  • 0,5 dl brombær
  • 1,5 dl vand

Instruktioner

1

Alle ingredienserne puttes i en blender og blendes indtil det er en cremet smoothie.

 

Hov inden du smutter, hvis du bruger en blender til at lave bær smoothie bowl med så husk at du nemt kan rengøre den ved at fylde blenderen med lidt varmt vand og lidt sæbe. Blend i 10 sek og skyl af så burde din blender være ren og lige til at tørre af.

 

 

Er denne bær smoothie bowl ikke lige dig men er du mere til en sund kage så find min opskrift på sød kartoffel brownie lige her.

 

Hvis du laver min bær smoothie bowl opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen
Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon