Aronia muffins – lavet på resterne fra aronia sirup

Flot mørke lilla farve og en god måde at bruge “resterne”.

Aronia muffins smager skønt og indholder primært frugt. Masser af fibre og den smukkeste farve når de er færdigbagte.

Dette var en rest fra min tidligere opskrift Aronia sirup, da væsken var hældt fra var der en bær masse tilbage og jeg havde ikke lyst til at smide det ud. Så tænkte hvad kunne man bruge det til? Det blev til disse små flotte aronia muffins. Naboens børn har godkendt dem og det har naboen også. Plus manden har også sagt god for dem ;P

 

Hvis ikke det er motivation nok til at prøve at lave dem og aronia sirup. Så se lige hvor smukke de er i farven!

 

Dette har ikke rigtig noget at gøre med opskriften men hold op hvor er jeg blevet glad for at bo på landet. Hold op hvor har vi de mest fantastiske naboer. Alle er så søde og alle hjælper hinanden. Vi har boet i Aarhus i en del år og vi snakkede aldrig med vores naboer de boede endda endnu tættere på (kun en væg imellem). Det er en overraskende oplevelse at flytte ud til en mindre by og med naboer som faktisk vil en det bedste. Hver morgen når jeg kører min søn i vuggestue ser jeg rådyr, de går rundt i min have sammen med fasaner og haremisser. Nor og jeg går rundt i haven hver dag og spiser hindbær og blåbær.

 

Så kommer opskriften på aronia muffins:

 

Aronia muffins

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Portioner: 12 muffins
Cooking Time: 30 min

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 350 g aronia bær
  • 150 g spelt mel
  • 20 g chia frø
  • 0,5 dl rørsukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanilje extrakt

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 180 grader.

2

Smør og aronia røres godt sammen.

3

Tilsæt mel, chia, sukker, bagepulver og vanilje og rør det hele godt sammen.

4

I en muffins form puttes muffins papir.

5

Put ca 2 små spsk i hvert papir.

6

Bage i 18-20 min.

Noter

Jeg lavede denne dej i en rørmaskine

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *