Efter en julefrokost eller juleaften er der næsten altid lidt rester af and her får du et forslag til hvad du kan bruge anden til. Denne salat skal absolut ikke undervurderes den smager så godt.
Denne andesalat med grønkål er perfekt dagen efter jul, det eneste du skal bruge udover det du nok allerede har i køkkenet, er grønkål.
Jeg har lavet denne salat med confit de carnard og med almindelige ande rester begge ting fungere rigtig godt. Grunden til at jeg lavede denne salat var faktisk fordi jeg fik nok at fed mad og havde brug for lidt grøntsager.
Hvis du ikke har mere andefedt så brug bare noget andet smagsneutral olie til at varme andekødet og grønkålen op.
Hvis du ikke har mandler så kan du erstatte med valnødder og hasselnøder. Kan især anbefale hasselnødder i salater det er overraskende godt.
Denne andesalat med grønkål er perfekt dagen efter jul, det eneste du skal bruge udover det du nok allerede har i køkkenet, er grønkål. Start med at fjerne stilke fra grønkålen og hak det i små stykker. Del andestykkerne i små stykker. På en pande smelter du andefedt, når det er godt varmt til sætter du andekødet og grønkålen. Dryp lidt æblecidereddike udover. Lad det stå ved lav til mellem varme i 10 min. Når grønkålen er blevet blød tages det af varmen og hældes over i et fad. Fordel ribsgelen udover salaten. Til sidst putter ud mandler henover salaten. Lidt sidst smages det til med lidt salt og peber.Andesalat med grønkål
Ingredienser
Instruktioner
Tak fordi du følger med her på den lille blog.
Hvis du nu skulle få lyst til at dele min opskrift på andesalat med grønkål ville jeg bliver så glad.
Og hvis du laver en af opskrifterne fra bloggen så del endelig billederne og tag mig mere end gerne. Det er så fedt når i sender billeder!
God madlavning og RIGTIG GOD JUL.
Kathrine
Den var god dagen efter juleaften.
Meget rart med lidt grønt.
Det er jeg glad for at høre!
Rigtig godt nytår til dig!
Mvh Kathrine