Acai smoothie bowl – med banan og mango

Sund og lækker

Denne acai smoothie bowl er simpelthen så skøn. Den er perfekt til morgenmad eller som en snack i løbet af dagen også er den fyldt med masser af vitaminer.

I dag har vi sat uret en time tilbage og det betyder for alle dem uden børn at de kan sove længere. Nor har ikke fået beskeden om at vi skulle sove længe i dag så han stod op klokken 4.

 

Det er netop på de her dage med meget lidt søvn og meget at lave. At jeg er mega usund, min trang til at spise søde sager bliver bare lige fordoblet. Derfor er jeg lidt hys med at i dag at huske at få sunde snacks og huske at til hvert måltid skal jeg spise grøntsager. Derfor er denne acai smoothie bowl en super god start på dagen. Dog tilføjer jeg lige en avokado og lidt nødder for en bedre mæthed. Derudover husker jeg at tage min vitamin piller. Vi går en tid i møde hvor kroppen ikke producere d vitamin og eftersom jeg er kvinde tæt på 30 så tager jeg også kalk. Faktisk tager jeg dobbelt dosis af anbefalet d vitamin og har gjort det hver vinter i en del år. Hvis ikke jeg gør det, føler jeg at mit humør falder og jeg bliver træt og uoplagt. Udover kalk og d vitamin så tager jeg collagen for hud og hår, en multi vitamin og fiskeolie.

Tror snart jeg laver et indlæg om hvilke vitaminer og mineraler jeg benytter. Måske også hvordan det spiller ind på kosten og mit sind.

Ved godt du tænker at det lyder tosset. Men du kan virkelig ændre meget igennem kosten, vitaminer, søvn og motion (behøver ikke at være lange løbeture). Du kan ikke ændre alt men du kan gøre en stor forskel.

Her kommer acai smoothie bowl opskriften

Toppen på acai smoothie bowl består af, chia frø, hakkede valnødder og quinoa puffs

 

Acai smoothie bowl - med banan og mango

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 1
Cooking Time: 5 min

Ingredienser

  • 2 tsk acai pulver
  • 1 tsk tranebær pulver
  • 1 frossen banan
  • 1 frossen mango
  • 10 frosne brombær
  • 0,5 dl grøn te

Instruktioner

1

Alle ingredienserne puttes i blenderen og blend ind til det hele er smooth 😉

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close