7 ting der gør mig glad

Velkommen til det nye år 2021, vi er stadig midt i Corona tid og nedlukningen forsætter. Men jeg håber du havde en dejlig jul og et godt nytår. Vi havde en stille og rolig juleaften, det samme med nytår.

Jeg må indrømme jeg er lidt træt, lidt coronatræt. Jeg savner mennesker. Savner arrangementer og oplevelser. Men jeg prøver at holde humøret højt og værdsætter de ting jeg kan glæde mig til. Min bedstemor havde fødselsdag og kunne ikke holde fest så vi købte den største buket blomster jeg kunne finde. Vi bagte mini kransekager til nytår. Der er blevet gået en del ture i skoven og ved vandet.

 

1 Haveplanlægning og forårsspiring

Det kribler i fingrene for at komme i haven og kunne begynde at forspire. Jeg har allerede bestilt dahliaer og min plan er at bruge en dag her i weekenden på at gøre forspiring klar. 

2 Lysere tider

Vi kommer tættere og tættere på foråret og selvom det har virket modsat i denne uge da det har været sne det meste af ugen. Det har også været rigtig koldt. Ved godt det ikke rigtig er en ting men det gør mig glad.

3 Min nye telefon

Jeg har simpelthen haft en telefon der ikke vil lade og ikke vil give mig notifikationer om at jeg havde fået sms’er. Min mand overraskede mig med en iPhone 12 pro max. Den er allerede taget i brug og tager fantastiske billeder. Jeg håber på at jeg kan komme til at optage flere videoer blandt andet madvideoer. Jeg har bestilt et stativ så jeg kan optage bedre mad videoer så det skal jeg prøve lidt mere.

4 Bøger

Lige nu er der 3 meget forskellige bøger jeg læser.

Den ene er en fantasy bog (her viser jeg virkelig den indre nørd frem). Brandon Sanderson – The Way og Kings.

Den anden er blomster bog – A Year In Flower af Floret Farms. Jeg kan kun anbefale at man følger dem på Instagram fordi de har fantastiske blomster. Der er en del af min haveplanlægning.

Den tredje er en investeringsbog – The Intelligent Investor

Jeg er begyndt at investere min opsparing i aktier og et par fonde. Så ved man at man er ved at blive gammel. Men har også smidt lidt efter bitcoin.

5 The Ordinary AHA 30% og BHA 2 % peeling

Denne ansigts peeling er simpelthen fantastisk og prisen er til at komme til.

6 Uldsokker

Det er blevet rigtig koldt og det er simpelthen så skønt med lune fødder. Det giver glæde i hverdagen. Jeg kan ikke give et link til et sted jeg har købt dem fordi jeg får dem i gave af min bedstemor, søster og svigermor.

7 Lys

Jeg har lavet hjemmelavet soya lys i et halvt års tid nu og jeg elsker det. Det gør min lille søster også så hvis jeg skulle starte en butik ville jeg ihvertfald have en kunde. Men det her med at kunne lave mine egen dufte er vildt lækkert og det giver mig så meget glæde at jeg kan bestemme hvordan hvert rum dufter.

 

Opskrifter jeg skal lave i januar

Pasta med portobello og serano brødcrumble

Pasta med portobello og serano brødcrumble

Boeuf Bourguignon – velsmagende og nem simremad

Boeuf Bourguignon

Kyllinge cacciatore – simpel italiensk comfort food

Kyllinge cacciatore

One pot quinoa – nem og sund comfort food

one pot quinoa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon