7 efterårsopskrifter

Jeg har samlet lidt af de efterårsopskrifter jeg skal lave de næste par uger. Så velkommen til efteråret hvor vi skal til at hygge ekstra meget og lave lidt mere comfort food.

Æblerne er modne nu, der er masser af græskar og svampene er så lækre. Efteråret er kommet og der er masser af skønne råvarer, hvilket betyder lækre efterårsopskrifter.

Pasta med portobello og serano crumbs  – EfterårsopskrifterPasta med portobello og serano brødcrumble

Denne pasta med portobello er fuldstændig fantastisk comfort food. Perfekt til dage hvor du har brug for en krammer og trænger til noget varmt og lækkert.

Hasselback Butternutsquash – Efterårsopskrifterhasselback butternut squash

Hasselback butternut squash er det perfekte tilbehør til i efteråret og vinter halvåret. Butternut squash er relativ low carb og er derfor perfekt til at bytte ud med de mere kulhydrat fyldte grøntsager.

Kartoffelsuppe med pestokartoffelsuppe med bacon og pesto

Utrolig let at lave og meget smagfuld. Denne kartoffelsuppe er en perfekt til kolde vinterdage og smagen er for vild. Cremet konsistens, med bacon og pesto er perfekt comfort food til kolde vinter dage.

Bananbrødnor spiser bananbrød

Der er vist ingen tvivl om at Nor elsker bananbrød efter at have set det billede. Men det er også blevet et ret fantastisk bananbrød. Vi har bagt det mange gange.

bananbrød udenfor

Bananbrød – Nor’s yndlings. Bananbrød er en helt fantastisk lille snack. Dette bananbrød er sprødt uden på og blødt inden i, fyldt med mørk chokolade og lækre valnødder. Rigtig let at lave og perfekt til en eftermiddags snack.

Frikadeller med æble og baconfrikadeller med æble og bacon

Disse frikadeller er lavet ret så enkelt og smager fuldstændig fantastisk. Ved at tilføje æble og bacon får frikadellerne lidt sødme og lidt røg hvilket kun bidrager til smagen.

Pumpkin spice sneglepumpkin spice snegle

De fleste elsker kanel snegle men nogle gang skal man prøve noget nyt. Pumpkin spice snegle eller snurre smager fantastisk, de er krydret og søde. Hele huset dufter af efterår når man bager disse.

Æbleroseræbleroser

De smukkeste kager – æble roser. De er simple men utrolig smukke, og selvom de ser komplekse ud er det relativt nemme at lave og jeg deler min tricks lige her.

Tak fordi du følger med her på min lille blog.

Hvis du skulle få lyst til at dele en af opskrifterne på de sociale medier ville jeg blive så utrolig taknemmelig.

Del meget gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter, det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉 Når i skriver kommentarer og beskeder fordi i kan lide opskriften bliver jeg så glad og får lyst til at lave en masse nye opskrifter til jer.

Så tak til dig for besøget, håber vi ses igen.

Du kan se flere billeder og følge med i min hverdag på min instagram profil (masser af have og mad i stories).

God madlavning.

Kathrin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon