5 sunde salater som mætter

Sunde salater er fuldstændig fantastiske.

Salater er med til at give dig sund og god energi igennem hele dagen. Du spiser sundere og du får flere af de gode ting.

Her har jeg samlet 5 af mine yndlings sunde salater på min lille blog. Thai salaten er en af de første opskrifter der kom på bloggen og ja billedet er ikke det bedste (jeg er i gang med at prøve på at få taget et nyt billede). Men den smager så vildt!

1. Bønne og avokado salat

Bønne salat med avokado

Dette er en virkelig skøn salat som jeg synes har en del WOW faktor. Den ser så flot ud og smager kun endnu bedre. Perfekt til sommer tiden og virkelig nem at lave. Fordi den har hvide bønner og avokado i mætter den rigtig godt.

2. Bagt græskar og rosenkål salat

vinter salat

Dette er en af mine yndlings vintersalater. Jeg elsker bagt grøntsager i ovnen om vinteren især græskar. I denne salat er der bacon og rosenkål for at skabe lidt mere spil med smagene til græskar.

3. Jordbær, spinat og avokado salat

jordbær og spinat salat - sommer salat opskrift

Denne salat har sit absolutte højdepunkt når de danske jordbær er modne og de er søde af solen. Sammen med rugbrødschips, spinat og avokado så bliver denne salat ikke bedre.

4. Cobb salat

Cobb salat

Cobb salat er en amerikansk klassiker og er perfekt til hverdage hvor du har brug for en salat der mætter. Den er let at lave og utrolig velsmagende.

5. Thai salat med peanut dressing

thai salat med peanut butter

Nu må du ikke dømme dette billede for hårdt. Fordi salaten er fantastisk og meget velsmagende. Det er faktisk en af de retter vi laver rigtig ofte hjemme. Men har jeg brugt tid på at tage et billede? Nej ikke helt. Jeg lover jeg nok skal tage mig sammen og få taget nogle nye billeder.

Tak fordi du læser med på bloggen.

Hvis du nu laver en af disse salater må du meget gerne dele billeder på de sociale medier, jeg bliver så glad.

Følg mig også gerne på Instagram og på Facebook @norsmor.

God madlavning

Kathrine

Deltag i snakken

  1. SATTLER9363 says:

    Thank you!!1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon