10 ting du ikke vidste om mig

Nor’s mor who?

Nu er bloggen efterhånden fået lidt følgere og synes dette var en god mulighed for at præsentere mig selv, med 10 ting du ikke vidste om mig.

 

  1. Jeg læser absurd mange bøger. Der er næsten ikke en genre jeg ikke læser. Er det en god bog så skal jeg nok få læst den. Hvorfor læser jeg så, så mange bøger der kommer en forklaring længere nede.
  2. Jeg drikker for meget cola zero. Det er min dårlige vane og jeg kan simpelthen ikke slippe den men prøver at minimere den ved at snyde mig selv med regler om at jeg skal drikke et glas vand før cola.
  3. Generelt elsker jeg musik især rock men der hvor det er lidt specielt er at jeg godt kan lide country . Her skal det nævnes det ikke er dansk country for hold nu op det er noget l***. Men Maren Morris – my church, eller Blake Shelton – I’ll name the dogs, bliver spillet lidt herhjemme.
  4. Nu vi er ved musik kan jeg lige så godt indrømme jeg er ikke ret god til dansk musik generelt, Medina, Lucas Graham og andre i samme kategori. Det fungere slet ikke for mig (dette er en censurerede version af hvad jeg virkeligheden gerne ville skrive).
  5. Søvnløshed er en del af min hverdag og har været det i rigtig mange år. Siden jeg var barn. Det er primær mareridts der påvirker min søvn. Derfor læser jeg mange bøger. Derfor liker jeg mange billeder på Instagram om natten.
  6. Jeg elsker at løbe en tur. Lige nu er jeg begrænset af et knæ der hæver. Men ellers løber jeg gerne 5 km hver anden dag. Min løbetur giver god i hovedet og det gør at jeg bliver rigtig træt og nogen gange kan sove. Men det giver også en mulighed for at kunne være mere afslappet omkring mit kalorie indtag.
  7. Jeg har god gammeldags krudt i røven. Så det er ikke mange timer jeg bliver liggende i sengen og ser tv serier.
  8. Min have er mit fristed. Jeg får fred og ro. Jeg elsker at kunne gå ud og “bare” tage mine råvarer. Ønsker mig et orangeri og et drivhus som en gal!
  9. Jeg elsker at lærer nye ting og ny viden. Igen det er nok også derfor jeg læser ret meget. Men sider som iflscience er helt vildt spændende.
  10. Jeg er ateist og derfor blev jeg heller ikke gift i kirken men på rådhuset, Nor blev ikke døbt men navngivet og den dag jeg dør vil jeg gerne begraves i en skov.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *